Aleksandra Subotić iznela užasne detalje: Davidova majka je završila u bolnici kad sam otišla iz njene kuće!

Izvor: Svet, 24.Apr.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Subotić iznela užasne detalje: Davidova majka je završila u bolnici kad sam otišla iz njene kuće!

Aleksandra Subotić ispričala je Lepom Mići detalje odnosa sa Davidovom majkom, Biljanom Dragojević, kao i kroz šta je sve njegova majka prošla, a da on to i ne zna. 
– Moje mišljenje je da Mungos samo podržao njega u ovome zbog para. Zato što je napao Biljanu kad je imala poziv sa njim, vrištala je na telefon: “Šta mi dovodiš u kuću ku*vu, drolju?!”… Sve najgore mu je izgovorila. I onda je Mungos oteo telefon i tu je nastao karambol – ispričala je Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Mići.
Držao vrata, olupao telefon o pod, sutradan sam uzela novi telefon, haos je to bio…

– Njegova sestra je počela da vrši pritisak na Biljanu…i meni je Biljana onda rekla da odem na desetak dana u Kaluđericu, kao da ona sredi situaciju sa Mungosom. Iskreno, znala sam koliko je sati i da kad odem, da se više neću vratiti, nisam ja mala… I otišla sam, ona je sutradan završila u bolnici. Ona nije mogla da preboli… – pričala je Aleksandra.
– Vezala se za Magdalenu, plakala je svaki dan zato što je on to uradio. Pokušavala je i da dođe do neke veze da mu prenese poruku, dolazila tu u emisije, zvala za razgovor, samo da spase to… Kad je odvezla mene i dete, ona je pukla – ispričala je Aleksandra.
On ne zna, niti ga zanima. To je užasno bilo – rekla je i dodala još kako su i Biljanai ona bile uverene da je njegova veza sa Anom Korać igra produkcije.
 
SvetPrintscreen
The post Aleksandra Subotić iznela užasne detalje: Davidova majka je završila u bolnici kad sam otišla iz njene kuće! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

KARAMBOL U VETERNIKU ZBOG ALEKSANDRE: Davidiv očuh Mungos lomio sve pred sobom, Biljana završila u BOLNICI

Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2019

Šta se sve dešavalo u porodičnoj kući Dragojevića kada je Biljana imala poziv sa svojim sinom Davidom, odlučila je da danas Lepom Mići ispriča Aleksandra Subotić. Tokom njihove priče Aleksandra je istakla i da je Davidova majka završila u bolnici zbog svog sina. Subotićeva je istakla da je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.