AU, DAVIDE, JESI LI ČUO ZA SLOBU? Prišao je i POLJUBIO Lunu Đogani! Kada Aleks sazna, KRAJ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AU, DAVIDE, JESI LI ČUO ZA SLOBU? Prišao je i POLJUBIO Lunu Đogani! Kada Aleks sazna, KRAJ! (VIDEO)

Zaplet se komplikuje.

Mnogo se ovih dana govorilo o navodnom flertovanju Lune Đogani i Davida Dragojevića, dugogodišnjeg dečka Aleksandre Subotić.

GUŠILA SE OD STRESA! Bane je sve SJEB*O! Zerina se jadala Aleksandri: Ladno bi je JE*AO, očajna sam!

Zbog toga je Aleksandra nekoliko puta plakala, a pogotovo kad je saznala da se David žalio na nju, baš Luni. A Luna i David sinoć su bili bliskiji više nego ikad, a čak su u jednom trenutku i plesali. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Posle svega, David je prišao Luni i poljubio je, u obraz doduše, ali nema šanse da Subotićeva pređe tek tako preko toga.

Podsetimo, iako je dobro poznato, Luna je u prošloj sezoni imala burnu vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem. Oni su pred kraj prve "Zadruge" raskinuli, a Radanović se kasnije razveo od supruge Kristine Kije Kockar. Komentatori, koji baš i ne vole Lunu, smatraju da je Đoganijeva našla novu "žrtvu", u vidu Davida Dragojevića.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.