Izvor: Scandal.rs, 02.Apr.2019, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA URNIŠE ANU: Hapšena si zbog droge, a SVI ZNAJU i čime se BAVIŠ… Živela si s Minom Vrbaški! (VIDEO)

Majka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević, izjavila je da bi više volela da joj je snajka Stanija Dobrojević nego Ana Korać. Aleksandru Subotić je voditelj Milan Milošević sinoć zamolio da prokomentariše to. “Ja mislim da bi njegova majka više volela svaku za snajku nego Anu zbog toga šta Ana radi i zbog toga ko je i The post ALEKSANDRA URNIŠE ANU: Hapšena si zbog droge, a SVI ZNAJU i čime se BAVIŠ… Živela si s Minom Vrbaški! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IZNENAĐENJE U RIJALITIJU Ana Korać uhvatila Davida Dragojevića U LAŽI, pa mu poručila: "Ne želim da me ZAVLAČIŠ"

Izvor: Blic, 02.Apr.2019

Ana Korać počela je da sumnja u svog dečka, a Lepi Mića uneo joj je crva sumnje, kada su Dragojević i Subotićeva priznali da su lažirali veridbu u prošlom rijalitiju. Cimer koji odlično poznaje Koraćevu rekao je da mu ona više ne liči na sebe, da se previše zaigrala, a ona je sve shvatila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.