ALEKSANDRA SUBOTIĆ OBJAVILA: Sutra se VRAĆAM pred kamere! Za svu našu podršku... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA SUBOTIĆ OBJAVILA: Sutra se VRAĆAM pred kamere! Za svu našu podršku... (FOTO)

Iznenađenje...

Nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija "Zadruga 2" jer je na Božić udarila u glavu Minu Vrbaški, Aleksandra Subotić zajedno sa ćerkom iz prethodne veze živi u Novom Sadu, kod majke svog, tehnički još uvek verenika - Davida Dragojevića.

DAVIDOVA MAMA OTKRILA GDE ŽIVE ALEKS I ĆERKA: Nisam na strani Subotićeve! Ali kad nešto nije u redu - NIJE!

ZARAĐUJE SE NOVAC: Dok se Ana i David S*KS*JU u Zadruzi, evo ŠTA je radila Aleks >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - JAVNO, da svi vide

Iako je on otpočeo vezu sa Anom Korać, Biljana Dragojević ostaje pri stavu da Aleks ostaje kod njih u Veterniku jer smatra da bi tako postupila svaka žena u njenoj situaciji. Ona smatra da se David ogrešio o Subotićevu, te želi da joj obezbedi mogućnost da sa njenim sinom uživo raspravi o svemu, nakon što on izađe sa imanja u Šimanovcima.

Aleks ipak ne može bez kamera i svoje pratioce je obavestila da se sutra vraća pred njih. Ona nije želela da otkrije šta to zapravo snima, ali je nagovestila da se radi o iznenađenju za njene fanove.

VELIKI ŠEF DOVODI SLOBU RADANOVIĆA?! Nastao muk kad je SAOPŠTENO da će se PEVAČ vratiti, a ONA ustala...

- A sutra sinmamoooo nešto! Uskoro: iznenađenje za svu našu podršku - napisala je Aleksandra na Instagram storiju.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.