Izvor: Press, 14.Dec.2018, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA JE OTKIDALA NA JELENU KRUNIĆ! Vrela crnka sve tajne veze iznela u javnost, Subotićeva će joj zbog ovoga NAPRAVITI PAKAO OD ŽIVOTA! (VIDEO)

Aleksandra Subotić jednom prilikom izjavila je kako je ona najveća zvezda u "Zadruzi 2", a Jelena Krunić očito se ne slaže sa konstatacijom njene cimerke. Iz tog razloga, iskoristila je priliku u fabrici da otkrije strogo čuvanu tajnu njihove prijateljske veze koja se proteže i van Imaginarijuma.
"Samo ću da vam kažem jedno. Znate li vi da je moj fan bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Sandra Subotić? Ona je bila sva srećna kada sam joj nekada tamo davno odgovorila na poruku", ispričala je Jelena.
 



Aleksandri sigurno neće biti svejedno kada bude čula da su je ogovarali.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ČUPAĆE KOSU OD MUKE KADA BUDE ČULA OVO: Jelena Krunić ogovarala Aleksandru, pa otkrila njenu TAJNU IZ PROŠLOSTI zbog koje će POCRVENETI OD STIDA (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 15.Dec.2018, 00:15

Budući da je u više navrata istakla kako je ona, u odnosu na ostale cimere u Beloj kući, najveća zvezda, neće joj biti prijatno kada bude čula šta je o njihovom odnosu otkrila Krunićeva.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.