ALEKSANDRA I DAVID OPLELI PO LjUBI PANTOVIĆ: Ona je pokopana priča, želi da nas uništi, čeka rijaliti da nam se javi (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2018, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA I DAVID OPLELI PO LjUBI PANTOVIĆ: Ona je pokopana priča, želi da nas uništi, čeka rijaliti da nam se javi (VIDEO)

Na pitanja pripadnika sedme sile, prošle noći su odgovarali takmilari rijaliti programa "Zadruga 2" Na pitanja pripadnika sedme sile, prošle noći su odgovarali takmilari rijaliti programa "Zadruga 2", nakon što su u Belu kuću ušli Dragana Mitar i Sale Tru. Takođe ranije su održane i nominacije, a publika će odlučiti da li će Miki Đuričić ili Jovica Putniković ove nedelje napustiti takmičenje.Aleksandra Subotić i David Dragojević među prvima su odgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na pitanja novinara, a nakon izjave Katarine Ristić da ima saznanja da Dragojević voli i isti pol, digla se velika prašina.U jednom momentu David je izjavio kako Aleksandrina majka, Ljuba Pantović u spoljnjem svetu priča kako on voli i muškarce, da bi zatim njih dvoje izneli svoje stavove o Ljubi.- Što se tiče moje majke, ona pati za tim da uđe u rijaliti sad. Čestitka je užasna, cela poruka je dvosmislena. Ona je u toj poruci napisala kako me on vuče na dno i kako nisam pokazala ni jedan posto sebe. To je odvratno, pogano, ne želim da pričam ružno o njoj, ali počinjem da mislim jako ružno i ne želim je u svojoj okolini. To što ona radi je jadno. Ne postoji stvar koju ona može Davidu da zameri, nikad se nije bunila. Njega pljuje zarad sebe, ne zbog mene jer ona ima neke skrivene interese zbog toga. Što se mene tiče ona je odavno za mene pokopana priča. Ne bi ona čekala rijalitije da mi se javlja - rekla je Aleksandra.-Kad je ona počela da snima te lajvove, poslao sam joj poruku. Ti kao jedna majka ne bi trebalo da to tako radiš. Ona je gledala da uništi našu vezu. Ona dođe u Beograd, donese pun paket slatkiša frizeru, a kod unuke ne dođe uopšte - dodao je David.U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.