Izvor: Press, 04.Dec.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDRA ĆE MORATI DA NAPUSTI ZADRUGU? Preti joj ZATVORSKA KAZNA, a za sve je kriv ALKOHOL!

To je verovatno uradila pod dejstvom alkohola
Sindikat zaposlenih policije podneo je u maju krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu protiv Aleksandre Subotić zbog toga što je kao učesnica rijalitija Parovi, gazila zastavu Srbije, a to je zabranjeno i kažnjivo po Krivičnom zakonu.
Pre tri dana najpre se Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oglasio saopštenjem da su predali predlog za krivično gonjenje starlete zbog prestupa na televiziji s nacionalnom frekvencijom, ali ispostavilo se da oni nisu prvi koji su se odlučili na ovaj korak. Redakciji Kurira javio se Dejan Đukić, predsednik Sindikata zaposlenih policije, i objasnio da su oni još pre više od pola godine inicirali da se pokrene krivični postupak protiv Subotićeve.


foto: Printscreen
- Mi smo u maju podneli krivičnu prijavu protiv Aleksandre Subotić zato što je na Hepi televiziji u rijaliti programu Parovi gazila srpsku zastavu i koristila je kao otirač. U pitanju je krivično delo iz člana 173. Krivičnog zakonika Republike Srbije, koji glasi - Ko javno izloži poruzi Srbiju, njenu zastavu, grb ili himnu, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri meseca.
- Prvo osnovno javno tužilaštvo je našu prijavu prosledilo Višem tužilaštvu, odakle su nam poslali dopis da im dostavimo sporni snimak emisije. Mi smo to učinili i sada očekujemo da tužilac sasluša Subotićevu i preduzme odgovarajuće poteze, u skladu sa zakonom i svojim ovlašćenjima - rekao je Đukić, dodavši da će prijava Pokreta obnove Kraljevine Srbije najverovatnije biti odbačena.
foto: Printscreen
- Hvala POKS što je reagovao na ovakav način, ali mi smo to već učinili mnogo ranije od njih. Po svoj prilici, Više tužilaštvo će odbaciti njihovu prijavu jer po zakonu se ne mogu voditi dva postupka za jedno krivično delo - objasnio je predsednik Sindikata zaposlenih policije.
Subotićeva je, podsetimo, kao učesnica Parova tokom jedne žurke oskudno odevena gazila po zastavi Srbije, što je izazvalo gnev i osudu javnosti. To je verovatno uradila pod dejstvom alkohola, ali je to neće spasti odgovornosti i eventualne novčane ili zatvorske kazne.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.