ALEKS OTKRILA DETALJE VEZANE ZA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM: Dete su mi ODUZELI! Ljuba KRIVAC! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKS OTKRILA DETALJE VEZANE ZA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM: Dete su mi ODUZELI! Ljuba KRIVAC! (VIDEO)

Sukob ne jenjava!

Zadrugarima je pušten snimak uspomena Ljube Pantović. Stare teme su ponovo pokrenute, pa se u sve umešala Aleksandra Subotić. Ona je tvrdila da njena majka nije imala odnos sa njenom ćerkom Magdalenom više od dve godine, ali je spomenula da je Biljana Dragojevića sjajno vodila brigu o maloj dok su ona i David bili u rijalitiju.

Došlo je do stravične rasprave u kojoj su izrečene nove informacije. Tema je bila mala Magdalena i briga o njoj. Subotićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je priznala da ju je majka prijavila socijalnoj službi kako bi joj oduzela dete što joj je pošlo za rukom jer je ova bila u rijalitiju, pa nije mogla da reaguje.

- Nisu imale odnos toliko godina, ona je mene tužila socijalnoj službi da mi se oduzme dete. Biljana nije htela da dozvoli da se Magdalena maltretira i da tako ide od kuće do kuće. Ona je divnu brigu vodila o njoj. Hvala joj na tome. Socijalna služba je meni sve rekla. Može ona da priča šta hoće. Dete su mi oduzeli. Bilo je dete kod Karađorđa, a tada je bio neki problem sa kolima, nešto je eksplodiralo i ona je navela da dete nije sigurno pored njega - otkrila je Subotićka, a onda je ustala Ljuba i rekla šta ima u svoju odbranu:

- Ta divna žena je napisala da meni neće da dozvoljava da vidim dete. Ja sam onda rekla da ja nikoga neću moliti da neko meni dozvoljava da je gledam. Tada sam i Davida vređala tu. Sve je to bila prolazna avantura. Jedna pokondirena tikva neće da odlučuje da l' ću da vidim svoju unuku. Ovo je sve meni presmešno - čudila se Ljuba.

Komentar na sve ovo je dao i David Dragojević jer je kod njene majke boravila Aleksandrina ćerka Magdalena.

- Nikakve bagere spomenuo nisam. Govorio sam da je bagerista. Što se tiče moje mame, ona je vodila lepo brigu o maloj - kratko je rekao on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

"SAMO NAS KOČI TO ŠTO JE ON..." Kija i Sloba najotvorenije o svom odnosu! "Da, ispao sam LOŠ!" (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DA ME JE MAMA ČUVALA, NE BI MI DIZALI NOGE: Aleks za sve okrivila Ljubu, pa poručila OVO!

Izvor: Press, 06.Maj.2019

Nakon što je Lepi Mića prokomentarisao odnos Ljube Pantović, Aleksandre Subotić i Karađorđa Subotića, gde je okrivo Ljubu i Karađorđa za sve što se desilo njihovoj porodici, Pantovićeva je ustala da iznese svoju verziju priče koju je više puta navodila. Podsetimo, danas...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.