Stoja završila u BOLNICI! Srušila se na zemlju pa hitno odvežena u Urgentni centar!

Izvor: Svet, 24.Feb.2020, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoja završila u BOLNICI! Srušila se na zemlju pa hitno odvežena u Urgentni centar!

Stoja Novaković planira da leta izbaci novu pesmu, a pošto je nezadovoljna svojom linijom udarila je rigoroznu dijetu koja joj očito ne prija.
Snežana Dakić se podvrgla REGENERACIJI vagine?! Internet PAO! (FOTO) Luna kao biljka, Anabela pada u nesvest! Prijatelj ispričao sve o PAKLU kroz koji je Đoganijeva prošla! Kakvo telo Anastasija Ražnatović ima?! Ove vrele slike niste do sada videli!Stoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je kao i većina nas tokom ovih zimskih praznika dala sebi malo više oduška pa je nabicila koji kilogram viška. Ne vidi se da se nešto preterano ugojila, ali ona je zapela da mora da smrša pa već danima gladuje. Izbacila je sve ono što voli, a što je štetno – od slatkiša, grickalica preko hleba. Ali, njenom organizmu to baš i ne prija. Možda je i malo rovita u vreme ovih virusa pa joj se pre neki dan u dvorištu veoma slošilo. Zavrtelo u glavi, pala je čak, ali kad se Igor prepao ona je govorila da prolazi i da joj nije ništa – rekao je izvor za SVET, pa dodao:








View this post on Instagram















STOJA via LUGANO 😉
A post shared by S T O J A (@stoja_institucija) on Feb 1, 2020 at 3:00am PST


– On se čovek baš uplašio pa nije hteo ni da čuje za njene izgovore. Bez razmišljanja se obukao i naterao je da krenu kod lekara. Na putu do bolnice, Stoji je bilo muka što je Igora još više prepalo. U Urgentnom centaru su je odmah primili i uradili joj detaljne analize. Na kraju se ispostavilo da je kolabirala od gladi jer je dijeta bila šok za organizam. Igor je poludeo i odmah joj rekao: Neću više da te vidim da držiš dijetu! On je stvarno voli i mnogo brine za nju i ne shvata što se glupira sa glavovanjem kad nju narod voli zbog hitova i harizme, takvu kakva jeste, opuštena i prirodna – kaže izvor blizak paru za SVET i dodaje da je Stoja obećala mužu da će sad paziti na sebe.
SvetSvet
The post Stoja završila u BOLNICI! Srušila se na zemlju pa hitno odvežena u Urgentni centar! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.