Izvor: Scandal.rs, 29.Avg.2018, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju donosi! Stoja oterala muža u podrum!

Stoja Novaković i njen muž Igor imaju velelepnu vilu na Bežanijskoj kosi. Kuća koju su stekli ima oko 700 kvadrata i vredi blizu milion evra, međutim, kako SCANDAL! saznaje u novom broju, pevačica je muža oterala u podrum! Zašto je Igor završio u podrumu, čitajte samo u novom broju tabloida SCANDAL! Šta vas još očekuje The post SCANDAL! u novom broju donosi! Stoja oterala muža u podrum! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Stoja

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SCANDAL! u novom broju donosi! Andrija Milošević priznao da je lud za Anom Nikolić!

Izvor: Scandal.rs, 30.Avg.2018, 10:44

Kako SCANDAL! u novom broju saznaje, Andrija Milošević poverio se prijateljima da je oduvek lud za Anom Nikolić! Kako je rekao, on je njen veliki fan od kada se pojavila na estradi! Šta je tačno Andrija rekao o Ani i njenom telu, da li mu se dopada i sada kad je malo deblja, ali i The post SCANDAL!...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.