Drugi ugao gledanja: Stoja objasnila zbog čega mnogima zapravo smeta Kija Kockar!

Izvor: Svet, 18.Jan.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi ugao gledanja: Stoja objasnila zbog čega mnogima zapravo smeta Kija Kockar!

Iako su mnogi pevači na krv i nož dočekali odluku Kije Kockar da se upusti u muzičke vode, Stojanka Novaković Stoja je čak i snimila duet sa njom.
Nakon što je pesma “Ko bi rekao” postala veliki hit, Stoja je rešila da stane u odbranu svoje mlađe koleginice i da razjasni zbog čega mnogima zapravo smeta uspeh pobednice “Zadruge”.
“Pojavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << se mlad pevač, izbaci hit, zavoli ga masa, počne da radi, da se slika, da putuje… I kolegama koji postoje 100 godina, koji su se nakupovali stanova, kuća i nasnimali spotova i emisija, počne da smeta?! Ne, niko ne treba da se pojavi i niko ne sme da uspe”, poručila je Novakovićeva, kako prenosi Hit Informer.

“Drage kolege, vi koji polako nestajete, nisu vam krivi ni Jala, ni Rasta, ni Maja, ni Kija. Krivi ste sami. Za razliku od vas, oni odlično rade svoj posao i nikog ne diraju. A vi gledajte malo kako to oni rade, pa možda nešto i naučite i spasete što se spasti može!”, zaključila je folk zvezda.
svetsvet
The post Drugi ugao gledanja: Stoja objasnila zbog čega mnogima zapravo smeta Kija Kockar! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.