Samo do Nove godine specijalna ponuda u Vojvođanskoj banci! BEZ TROŠKA OBRADE ZAHTEVA ZA STAMBENI KREDIT

Izvor: Blic, 18.Okt.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo do Nove godine specijalna ponuda u Vojvođanskoj banci! BEZ TROŠKA OBRADE ZAHTEVA ZA STAMBENI KREDIT

Građani koji do Nove godine u Vojvođanskoj banci budu podneli zahtev za stambeni kredit biće oslobođeni troška za obradu istog. Reč je o specijalnoj ponudi sa povoljnom kamatnom stopom i jednom od najnižih mesečnih rata na tržištu.

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 evra sa rokom otplate do 30 godina.

"Dosadašnji podaci o plasiranim stambenim kreditima su odličan indikator da do kraja godine možemo očekivati i do 70 odsto višu realizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nego u prošloj. To dokazuje da smo napravili pravu ponudu, da su je građani prepoznali i da smo postali banka njihovog izbora." - ističe Nebojša Pantelić, direktor funkcije Upravljanje Mrežom i Stanovništvo i član Izvršnog odbora u Vojvođanskoj banci.

On podvlači značaj ukidanja naknada za obradu zahteva za stambeni kredit, koji može da iznosi i do nekoliko stotina evra, jer su kupci stanova već izloženi brojnim pratećim troškovima poput osiguranja imovine, upisa hipoteke i pribavljanja drugih neophodnih dokumenata.

"Još jedna prednost stambenih kredita Vojvođanske banke je da klijenti dobiju predodobrenje i pre pronalaženja konkretne nekretnine. Na taj način u samom startu mogu da saznaju kojom sumom za kupovinu stana raspolažu, odnosno koji iznos kredita će im biti odobren’’ dodao je Pantelić.

Ne odlažite rešavanje najvažnijeg životnog pitanja! Iskoristite jedinstvenu ponudu Vojvođanske banke, na koju ste čekali. "Udomite se“ na siguran, povoljan i jednostavan način.

Posetite jednu od 105 filijala naše banke širom Srbije ili sajt www.voban.rs. Napravite prvi korak ka domu iz snova.
Pogledaj vesti o: Stambeni krediti

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Drastično skočila prodaja LUKSUZNIH AUTOMOBILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2017, 08:43

Ima se, može se!..Prošlo je gotovo deset godina od zadnje finansijske krize, a da su posledice prebrođene govore i podaci o rastu prodaje ekskluzivnih automobila...U poslednjih pet godina kumulativna prodaja Bentlija, Ferarija, Lamborginija, Meklarena i Rols Rojsa porasla je za neverovatnih 51%,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.