Izvor: Blic, 11.Maj.2020, 20:18

ŽANDARMERIJA RAZDVOJILA PRISTALICE SNS I DVERI Štrajk glađu ispred Narodne skupštine, poslanici vlasti i opozicije ne odustaju (FOTO)

Lider Dveri Boško Obradović, kao i dvoje poslanika SNS Aleksandar Martinović i Sandra Božić i dalje nastavljaju štrajk glađu koji su započeli juče oko podneva. Oni se i dalje nalaze ispred Doma Narodne skupštine gde su se okupili i građani koji su podeljeni u dve kolone koje razdvaja žandarmerija.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dveri - Najgora pojava na patriotskoj sceni, sposobni samo da istroše narod!

Izvor: KMnovine.com, 12.Maj.2020, 09:02

Napomena: Članak je pisan 29. septembra 2014. godine kada su Dveri dan pre po ko zna koji put istrošili narodnu volju, prevarili narod, koji je bio spreman da se izbori za nešto u šta veruje....    .Beograd, 10. maja 2020 - Lider opozicionog Pokreta Dveri Bosko Obradovic pridruzio...

Nastavak na KMnovine.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.