ZAKAZALI PROTEST NA DAN KADA SU FAŠISTI OKUPIRALI BEOGRAD: To što oni rade liči na ono što su radili Hitlerovi jurišnici

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2019, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAKAZALI PROTEST NA DAN KADA SU FAŠISTI OKUPIRALI BEOGRAD: "To što oni rade liči na ono što su radili Hitlerovi jurišnici"

Zvaničnik vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Goran Vesić izjavio je danas da je jedan od lidera opozicije, "fašista" Boško Obradović, zakazao protest 13. aprila u Beogradu kako bi slavio dan kada su 1941. snage "njegovog idola", nacističkog vođe Adolfa Hitlera, u Drugom svetskom ratu okupirale Beograd.

- Šta bi drugo fašista Obradović slavio nego dan kada je njegov idol Adolf Hitler >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preuzeo Beograd - rekao je Vesić.

Član Predsedništva SNS-a ocenio je i da lideri opozicionog Saveza za Srbiju (SzS) stalno pokušavaju da izazovu haos i ocenio da je to što su najavili da će blokirati njega i druge političare "čist fašizam".

- Imaju pravo da održe protest, da se bore za svoje političke ideje, da ubeđuju građane da su u pravu, ako građani glasaju za njih na izborima, formiraće vlast, na to imaju pravo i to nije sporno. Nemaju pravo da tuku ljude, napadaju žene, da rade to što rade, a posto se izbora plaše kao đavo od krsta, onda Obradović na dan kada su fašisti zauzeli Beograd zakazuje miting ne bi li tog dana uništio Beograd - rekao je Vesić.

Naveo je da lideri SzS misle da nasiljem mogu da dođu na vlast pošto to ne mogu da učine na izborima.

- To što oni rade liči na ono što su radili Hitlerovi jurišnici u Nemačkoj dvadesetih godina prošlog veka - rekao je Vesić.

Podsetio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić više puta govorio da je uvek spreman da razgovara s građanima, ali ne s "lopovima i onima koji su opljačkali zemlju, a to su Boško Obradović, Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i ostali".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.