Vučić sprema iznenađenje: O Malom ću sutra

Izvor: Mondo, 13.Feb.2017, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić sprema iznenađenje: O Malom ću sutra

Premijer Srbije Aleksandar Vučić nije danas želeo da komentariše optužbe na račun gradonačelnika Beograda Siniše Malog o tome da stoji iza rušenja u beogradskoj četvrti Savamala.

Foto: Promo/Beoinfo.rs

Premijer i lider SNS je najavio da će sutra govoriti o tome.

Na pitanje novinara Mreže za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK), Vučić je rekao da će i na to i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mnoga druga pitanja odgovoriti sutra i da će mnoge iznenaditi njegov odgovor.

"Iznenadiće vas moj odgovor, jer ću imati šta da kažem i o vama. Kao i o njemu", rekao je Vučić.

On je dodao da "mu ne pada na pamet" da o tome priča danas, nakon što je sa ministrom spoljnih poslova Austrije Sebastijanom Kurcom govorio o važnim stvarima.

"Sutra ćete dobiti opširan i temeljan odgovor s moje strane", rekao je Vučić.

Bivša supruga Siniše Malog, Marija Mali, optužila je u intervjuu za KRIK gradonačelnika Beograda da je organizovao rušenje u Savamali ali i da je učestvovao u finansijskim malverzacijama.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.