Vučić prvi put uživo na RTS govori o političkoj kampanji SNS

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2020, 19:27

Vučić prvi put uživo na RTS govori o političkoj kampanji SNS

Ovo je prvo gostovanje Aleksandra Vučića na televiziji sa nacionalnom frekfencijom u kojoj će izneti plan kao predsednik stranke koja će biti prva na listi na predstojećim izborima Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovaće danas na RTS 2, a kako je najavljeno, prvi put govoriće o izborima koji su zakazani za 21. jun. Vučić će, u emisiji uživo, građanima Srbije obrazložiti plan Srpske napredne stranke i govoriti o uspesima koje je Srbija do sada postigla.Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je prvo gostovanje Aleksandra Vučića na televiziji sa nacionalnom frekfencijom u kojoj će izneti plan kao predsednik stranke koja će biti prva na listi na predstojećim izborima, a na kojoj se kao nosioci liste nalaze se ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i Ivana Popović. Ko je Ivana Popović? Ivana Popović je diplomirani ekonomista i preduzetnica iz Krupnja. Reč je o preduzetnici koja je povratkom iz Beograda na porodično imanje u Kržavi otpočela proizvodnju džemova. Ivana Popović nije do sada bila politički eksponirana, ali je pažnju javnosti stekla kada joj je u poseti bio predsednik Aleksandar Vučić prilikom obilaska Mačvanskog okruga u februaru prošle godine. Podsećanja radi, nakon raspisivanja izbora opozicione stranke koje su ušle u izbornu trku stoprocentno su posvetile svoj angažman predizbornim aktivnostima u koje su bili uključeni reklamni spotovi i kampanje u pojedinim medijima. Podsećanja radi, nakon raspisivanja izbora opozicione stranke koje su ušle u izbornu trku stoprocentno su posvetile svoj angažman predizbornim aktivnostima u koje su bili uključeni reklamni spotovi i kampanje u pojedinim medijima.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDSEDNIK VUČIĆ PRVI PUT O IZBORIMA: Narod je vrhovni sudija, svaki glas nam je važan!

Izvor: Kurir, 17.Jun.2020

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, gostujući na RTS, prvi put je govorio o izborima, zakazanim za 21. jun.

Nastavak na Kurir...

Vučić na RTS prvi put o izborima: Naša kampanja je najčistija ikada, svaki glas nam je važan

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2020

Vučić će u programu uživo građanima predočiti plan i program SNS Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić gostovao je na RTS 2 i prvi put govorio o izborima, zakazanim za 21. jun.Vučić u programu uživo građanima predočava plan i program SNS.SNS će...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.