Vučić održao sastanak sa užim rukovodstvom Srpske napredne stranke: Tema vanredni izbori

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2019, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić održao sastanak sa užim rukovodstvom Srpske napredne stranke: Tema vanredni izbori

Glišić je rekao da su svi u SNS za izbore, kao i da se moraju poštovati obaveze i potrebe države Srbije

U sedištu Srpske napredne stranke jutros je održan sastanak užeg rukovodstva stranke sa Aleksandrom Vučićem, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić kaže da je reči bilo i o izborima.

.

- Jutros smo imali sastanak, uže rukovodstvo sa Aleksandrom Vučićem i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi smo mu izložili i rekli da smatramo da je veoma važno da idemo na izbore i da je stranka u potpunosti spremna da organizaciono iznese teret izbora koji bi se desili u narednih nekoliko meseci - rekao je Glišić.

- Ako sa jedne strane imate ljude koji osporavaju vaš legitimitet i misle da to što radite nije dobro, onda je najbolji mogući način da proverite da li jeste tako da izađete na izbore i da pitate građane da li je to dobar put kojim idemo ili možda put koji nude ovi drugi - kazao je Glišić.

Kako je naveo, put koji nude ovi drugi je "povratak u onu sumornu prošlost lopovluka, zatvaranja fabrika i svega onoga čega ne želimo da se setimo, a kamoli da doživimo".

- Građani treba da kažu kojim putem treba da idemo - istakao je Glišić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.