Vučić o mandataru nove Vlade: Brnabić i Vučević  naši kandidati

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 22:07

Vučić o mandataru nove Vlade: "Brnabić i Vučević " naši kandidati"

Beograd -- Predsednik Srbije rekao je večeras da je moguće da će dva kadidata SNS-a za mandatara nove Vlade biti Ana Brnabić i Miloš Vučević.

"Postoji mogućnost da jedan kandidat bude predložen od strane koalicionih partnera, a moguće je da iz SNS-a budu predloženi Miloš Vučević i Ana Brnabić", rekao je Vučić.

"Ja sam veoma zadovoljan radom Brnabić, veoma zadovoljan. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali ako vi mislite da je izbor ministara nešto što ja izdiktiram nije... Politika je spisak kompromisa, ne možete o svemu da odlučujete. Ako mene pitate Ana je bila izvanredan premijer", rekao je.

"Ako ne bude premijer imaće neku važnu funkciju apsolutno", dodao je. "Recite mi ime tog koji sme da me pozove i da mi kaže ko da bude ili ne bude ministar", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.