Vučić: Završni miting SNS-a biće u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Feb.2020, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: "Završni miting SNS-a biće u Nišu"

Koliko mu je stalo do Niša govori podatak da će u ovom gradu biti završni miting Sprske napredne stranke pred izbore, izjavio je predsednik te stranke Aleksandar Vučić na proširenoj sednici Glavnog odbora. Takođe je najavio i da će završno gostovanje pred kamerama imati na Belamiju ili nekoj drugoj niškoj televiziji, a poručio je članovima SNS-a da "uđu u svako selo i kuću i razgovaraju sa narodom i prave mrežu tzv. kapilarnih glasova".

Zato što je, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prema Vučićevim rečima, mnogo urađeno u Nišu, ovaj grad imaće tu čast da bude domaćin završnog mitinga SNS-a.

Završni miting ćemo imati u Nišu. Toliko mi je stalo do Niša - rekao je Vučić.

Samo u Nišu, prema njegovoj računici i rečima, "lično je otvorio šest fabrika u kojima radi skoro 10.000 ljudi". Takođe, predsednik SNS-a je najavio da će "završno gostovanje imati na TV Belami ili nekoj drugoj niškoj televiziji".

Napravite izborne štabove ne samo na mesnim i opštinskim odborima, kako bi posetili svaku kuću i zgradu. Nemojte da tražite samo da idete po nacionalnim i regionalnim televizijama - dodaje Vučić.

Vučić kaže da će završni intervju imati na nekoj niškoj televiziji; foto: Vanja Keser

Članovima svoje strane je poručio da "na kritike imaju zadatak da prave mrežu tzv. kapilarnih glasova, što je posao stranke". A lokalnim funkcionerima partije je poručio da rade na saradnji sa partnerima.

Da se ne ponašaju bahato i ne govore „ne dajemo toliko, daćemo ovoliko“ i da se zapitaju koliko bi glasova oni dobili da slučajno nema drugih u stranci - dodao je Vučić.

Podsetimo, Vučić bi trebalo, prema rečima Dragane Sotirovski, članice Glavnog odbora stranke, i da odluči ko je kandidat za prvog čoveka Niša.

Podsetimo, izbori za lokalni parlament trebalo bi da se održe krajem aprila, a učestvovanje u izbornoj trci u Nišu, pored naprednjaka, najavili su u koalicija “Niš, moj grad”, koja će izaći na zajedničkoj listi sa grupom “Niš, moj grad” i Koalicijom za Niš.

Listu će imati i socijalisti, kao i nekadašnji naprednjaci Bojan Avramović i Vladica Đurđanović, sada u Pokretu “Ne damo Niš”.

Stranke okupljene u Savezu za Srbiju najavile su bojkot.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.