Vučić: Vlast u kojoj će biti SNS biraće građani, a ne stranci (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Mar.2012, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Vlast u kojoj će biti SNS biraće građani, a ne stranci (VIDEO)

Srpska napredna stranka (SNS) poručila je danas da će buduću vladu, u čiji bi sastav ušla ta stranka, birati građani Srbije, a nikada nijedna strana zemlja, koja god bila.

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vucić izjavio je na konferenciji za novinare da ta stranka razgovara sa svima, i Rusima i Amerikancima, Kinezima, Japancima, Evropljanima, da je ta komunikacija stalna, ali da ne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << želi da ulazi u to šta su nečije želje, niti da iznosi bilo šta što se u tim razgovorima iznosi kao ideja.

Dejanović: Raspisivanje lokalnih izbora 13. marta

Maja Gojković optužuje DS: Prete otkazima, ako ne dobiju podršku

Gojković: Sukobi DS i SNS fingirani

"Ono što mogu sasvim sigurno reći to je da će buduću vladu, a u čiji sastav bi ušla SNS, birati građani Srbije. I nikada neće birati nijedna strana zemlja, bilo da je u pitanju Amerika, Rusija, bilo koja zemlja EU, bilo ko drugi, već građani Srbije", rekao je zamenik predsednika SNS.

Vučić je to kazao odgovarajući na pitanje vezano za pisanje medija da je SNS-u u kontaktu sa američkom administracijom rečeno da neće imati podršku kao eventualna nova vlast, ukoliko uđu u koalicionu vlast sa D S S.

Prema njegovim rečima, ti isti mediji nekada su pisali da naprednjaci nemaju nikakve razgovore sa Amerikancima, a da ih sada odjednom imaju.

"Očekujemo ubedlljivu pobedu"

Vučić je govoreći o predstojećim izborima rekao da je, bez obzira na to kakvu će odluku vlast doneti i da li će spojiti predsedničke, parlamentarne i lokalne izbore, cilj SNS samo jedan, a to je pobeda na svim nivoima.

U tom smislu, on je naveo da želi svu sreću Fijatu, da bi naprednjaci želeli da taj projekat uspe, ali da vlast "bahato", pa i "odvratno" koristi sve to u izbornoj kampanji.

Zamenik predsednika SNS je dodao da je sve već viđeno i da vlast "kroz iste trikove" pokušava da dobije izbore, ali i naveo da to ništa "ne vredi, jer je rok istekao".

Vučić je kazao da SNS očekuje da na lokalnom nivou odnese "ubedljivu pobedu" i da "posle dugo vremena, od DS i SPS preuzme primat na lokalu", ističući da je uveren da će u više od 100 opština u Srbiji SNS imati vlast, što samostalno, što u koalicijama.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.