Vučić: SNS naredne sedmice o rekonstrukciji vlade

Izvor: Press, 05.Jul.2013, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: SNS naredne sedmice o rekonstrukciji vlade

"Očekujem temeljnu rekonstrukciju. Mi ćemo se u stranačkom smislu time baviti naredne sedmice, što očekujem i od partnera, a kada će biti koordinacije za nas je svejedno, jer što se nas tiče može i odmah da bude", kazao je Vučić novinarima.

Na pitanje kada će biti održan zajednički sastanak lidera vladajuće koalicije, Vučić je kazao da ne misli da je važno formalno zakazivanje sastanka i da će se oni videti i danas, verovatno i sutra.

"Ne mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je važno formalno zakazivanje sastanka, ali znamo šta je zadatak. Da li će biti danas ili ne, to nije važno. Mi smo već sedam dana izgubili u prepucavanju da li smo dobili datum, sedam dana imamo otvorene pregovore, a nemamo tim koji pregovara", rekao je Vučić.

On je ocenio da je najvažnije da se oceni rad svakog u vlasti, da se vidi ko je u prolaznom vremenu imao dobre rezultate, a ko nije i ko pokreće stvari napred, a ko ne, kao i ko može bolje da radi na drugom mestu.

"Očekujem da se svi tako ponašaju, a da li će biti problema u strankama, pa naravno, i u mojoj i u strankama mojih kolega. To nije lako, ljudi nisu klikeri, ali princip odgovornosti je jako važan i kada ga jednom uspostavimo mnogo ćemo lakše ići napred", napomenuo je Vučić.

Vicepremijer je naglasio da se ne radi samo o ministrima, već i zamenicima, pomoćnicima, državnim sekretarima, direktorima javnih preduzeća, službi...

On je ponovio da će proces rekonstrukcije kompletno biti završen do 27. jula.

Upitan da li se razmišlja o prijemu novih članova u vladajuću koaliciju, poput DS ili opcije Dušana Petrovića, Vučić je rekao da se ne bavi spekulacijama, ni novinskim naslovima, a posebno ne time da li neko hoće ili neće u koaliciju, a nije ni pitan da joj se pridruži.


Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS naredne sedmice o rekonstrukciji vlade

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2013

- Očekujem temeljnu rekonstrukciju. Mi ćemo se u stranačkom smislu time baviti naredne sedmice, što očekujem i od partnera, a kada će biti koordinacije za nas je svejedno, jer što se nas tiče može i odmah da bude - kazao je Vučić

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.