Izvor: Radio 021, 04.Nov.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: SNS na izbore sa mladim i neukaljanim ljudima, uskoro neću biti predsednik stranke

Srpska napredna stranka (SNS) izaći će na predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore sa više novih mladih i neukaljanih lica, izjavio je večeras predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić.

On je, posle sednice Predsedništva stranke, rekao da će na izbornoj listi za republičke poslanike biti 20 odsto mladih i neukaljanih i da takve ljude žele i na listama na lokalu i pokrajini.

Kazao je da "prljava kampanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << koja se vodi protiv funkcionera SNS ostavlja trag za sobom" i da je zato potrebno da uvode "mladu krv".

"Naši ciljevi su jasni i nedvosmisleni. Mi ćemo izaći najverovatnije krajem marta na izbore, to su redovni parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori sa ciljem da pokušamo da uverimo narod da smo radili marljivo, teško i naporno i odgovorno i da smo donosili ispravne i dobre odluke", rekao je Vučić.

On je najavio da će Skupština SNS-a biti održana najverovatnije nakon predstojećih izbora, kao i da uskoro neće više biti predsednik SNS-a.

"Ne brinite i posle toga i ovi koji me naslede bez problema će pobeđivati ove što su opljačkali Srbiju", rekao je Vučić.

Autor: Beta

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Skupština SNS-a najverovatnije posle izbora, uskoro neću biti predsednik SNS-a

Izvor: 011vodič.com, 05.Nov.2019, 00:50

Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je večeras da će Skupština SNS-a biti održana najverovatnije nakon predstojećih izbora, kao i da uskoro neće biti predsednik SNS-a.. „Nisam novembar pomenuo ikada, to je neko pogrešno preneo“, rekao je Vučić novinarima...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.