Vučić: Hteli su da me imaju na crti, i izlazim im na crtu

Izvor: B92, 17.Feb.2017, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Hteli su da me imaju na crti, i izlazim im na crtu

Beograd -- Lider SNS Aleksandar Vučić naveo je da prihvata kandidaturu za predsednika Srbije nakon sednice Glavnog odbora te stranke.

“Hteli su da me imaju na crti, ja im na tu crtu izlazim”, naglasio je Vučić.

On je naveo da se ne plaši, iako su “mnogi hteli njegovu glavu”.

Oni koji su nam već tolike godine pojeli u prošlosti treba da ostanu, rekao je.

"I >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pored bezbroj probema i saveta, odlučio sam da prihvatim kandidaturu za predsednika Srbije, jer Srbija nema puno vremena i na vlast ne smeju da se vrate oni koji su uništili zemlju", rekao je premijer i lider SNS Aleksandar Vučić.

“Ne plašim se ja čak ni samog straha, ne plašim se ni njihovih para, a milione su već potrošili, mi ni dinara, ne plašim se ni njihovih stranih saveznika. Plašim se da ne pobede Srbiju, da je ne pobede, ne unize”, dodao je on.

Kako kaže, odlučio je da prihvati kandidaturu zato što veruje da je ovoj zemlji potreban rad, stabilnost, investicije, nove bolnice i budućnost.

“Zato sam ovo prihvatio, da ne bismo zakasnili, da otvorimo nove fabrike, nove bolnice, nove škole”, rekao je on.

Dodao je i da prihvata “tešku kampanju koja nas čeka”.

Naglasio je i da nije kandidat samo SNS.

“Zajednički možemo da se borimo SPS, PUPS, PS, SDPS Rasima Ljajića, JS Dragana Markovića Palme, Pokret snaga Srbije, video sam se sa Ištvanom Pastorom. Ne zaboravite da smo u ovom mandatu uspeli da uspostavimo bolje odnose i poverenje sa našim koalicionim partnerima, da ne tražimo dlaku u jajetu”, rekao je on.

On je rekao da prihvata kandidaturu zato što neko mora da stane na vrata kad prošlost zakuca, ističući da "prošlost sada maljevima kuca i hoće da provali u našu kuću".

"Takvima mora da se stane na put, da budu vraćeni tamo gde pripadaju, u političku prošlost", rekao je Vučić.

"Boriću se za svoju zemlju sa vama, idemo zajedno da ih pobedimo", kazao je Vučić okupljenim članovima Glavnog odbora SNS.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.