Izvor: Njuz.net, 30.Nov.2021, 20:48

Vučić: Bager u Šapcu je bio plastična igračka kupljena u „Pertiniju“

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 30. novembar 2021, (Njuz) – Tri dana nakon incidenata u Šapcu koji su se dogodili tokom protesta građana, a za koje je veći deo javnosti optužio aktiviste Srpske napredne stranke, prava istina polako izlazi na videlo.
Predsednik Aleksandar Vučić objasnio je danas da je bager koji je krenuo na okupljene građane uopšte nije bio pravi, već se radi o plastičnoj igrački kupljenoj u “Pertiniju“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << /> – Bager je kupljen u prodavnici dečjih igračaka i namenjen jednom vrtiću u Šapcu. Slučaj je hteo da dva predškolca baš toga dana sednu u njega i krenu da se provozaju, ali su zalutali među okupljene građane. Batinaši opozicije se nisu obazirali na to već su ih krvnički pretukli, jer samo to i znaju, da tuku decu i nemoćne – rekao je Vučić, objašnjavajući da bager izgleda ogromno, jer je fotografisan iz velike blizine.
Lider SNS-a je radnije danas rekao da su čekići koji su nosili pojedini aktivisti te stranke u stvari od gume, a potom i izneo podatak da su drvene štangle koje su maskirani huligani nosili u rukama u stvari napravljene od stiropora i sunđera.
– Nastavnik opštetehničkog obrazovanja iz obližnje škole zadao je deci domaći zadatak da naprave štangle od nekog mekanog materijala. Oni su baš krenuli na čas OTO-a kada se indicent dogodio – objasnio je Vučić.
Na pitanje zašto su momci sa čekićima i štanglama nosili kapuljače, predsednik je rekao da je sada kraj novembra i da je logično da se nosi toplija garderoba.
– Normalno je da će u sred zime dečaci da nose kapuljače, šta hoćete da nam se deca prehlade? – upitao je novinare predsednik.
On je dodao da optužbe opozicije da su stranački batinaši koristili službene “škode” gradskih funkcionera neozbiljne, jer se jasno vidi da su u pitanju automobilčići, koji se u svakoj kineskoj radnji mogu kupiti za par stotina dinara.
Bojan Ljubenović
The post Vučić: Bager u Šapcu je bio plastična igračka kupljena u „Pertiniju“ appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.