Vučić: Ana Brnabić dobila mandat za sastav vlade

Izvor: SandzakPress.net, 15.Jun.2017, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Ana Brnabić dobila mandat za sastav vlade

Predsjednik Aleksandar Vučić povjerio je Ani Brnabić mandat za sastav nove vlade. Vučić je rekao da nije bilo lako donijeti tu odluku, te da to nije poraz za SNS, niti za bilo koga drugog, već ideja da se pronađe najbolje rješenje, a da će SPS, iako je SNS dominantnija na osnovu povjerenja građana na izborima, imati značajniju ulogu u vladi. (Tanjug)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Vučić: Ana Brnabić dobila mandat za sastav vlade

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2017

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povjerio je Ani Brnabić mandat za sastav nove vlade...Vučić je rekao da nije bilo lako donijeti tu odluku, te da to nije poraz za SNS, niti za bilo koga drugog, već ideja da se pronađe najbolje rješenje, a da će SPS, iako je SNS dominantnija na osnovu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.