Vučić: 13 godina od osnivanja SNS, najsnažnije i najbolje političke organizacije u savremenoj Srbiji FOTO

Izvor: B92, 21.Okt.2021, 09:59

Vučić: "13 godina od osnivanja SNS, najsnažnije i najbolje političke organizacije u savremenoj Srbiji" FOTO

Danas je 13 godina od kada je osnovana Srpska napredna stranka, objavio je predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu "avucic"

"Sa ponosom se sećam dana kada je Stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina", napisano je u objavi.

Vučić ističe da je stvorena najsnažnija i najbolja politička organizacija u savremenoj Srbiji, a moraće da bude nastavljeno sa unutrašnjim promenama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako bi tu snagu sačuvali.

"Ta snaga nije proizašla iz naših pobeda, već iz činjenice da smo svaki put posle pada uspeli da ustanemo i nastavili da se borimo još jače.

Na poverenje naroda mogu da računaju samo oni koji se bore za njegove interese i verujem da će Srpska napredna stranka to u budućnosti nastaviti da čini.

Srećan rođendan svim naprednjacima!

Moja poruka za sve vas je borba, borba, i opet borba i samo borba!

Neka živi Srpska napredna stranka!

Za Srbiju! Živela Srbija!", naveo je Vučić.

Rođendan SNS-u čestitao je i ministar finansija Siniša Mali.

"Pre tačno 13 godina osnovana je naša stranka @sns_srbija! Srećan nam rodjendan, dragi naprednjaci! Da se u narednim godinama još jače borimo za bolju i uspešniju Srbiju! Živeli!"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS obeležava 13. GODINA POSTOJANJA Vučić: Ponosan sam na rezultate, moja poruka je BORBA, BORBA, BORBA

Izvor: Blic, 21.Okt.2021

Srpska napredna stranka (SNS) obeležava danas 13. rođendan, a četitke je tim povodom uputio i njen lider Aleksandar Vučić.

Nastavak na Blic...

Čestitka Vučića za 13. rođendan SNS: Najbolja politička organizacija u Srbiji

Izvor: N1 televizija, 21.Okt.2021

Sa ponosom se sećam dana kada je stranka osnovana, a posebno sam ponosan na rezultate koje smo ostvarili tokom svih ovih godina, objavio je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić na društvenim mrežama, čestitajući stranci 13. godišnjicu osnivanja. Vučić je ocenio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.