Vesić: Dobro je što Zelenović učestvuje na izborima

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 22:42

Vesić: Dobro je što Zelenović učestvuje na izborima

Vesić je rekao da je SNS prva predala listu u Šapcu, i da u vezi sa tim nije bilo zloupotreba.

Dobro je što Nebojša Zelenović pristaje da učestvuje na izborima i ja mu čestitam na tome što je uspeo da se odupre pritiscima opozicije, kaže zamenik gradonačelnika Beograda i član Predsedništva SNS Goran Vesić.

On je rekao da je SNS prva predala listu u Šapcu, i da u vezi sa tim nije bilo zloupotreba.

- Lista je proglašena, ali se onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavio sekretar opštine u ne znam kom svojstvu, i nastao je problem. Međutim, sud je uradio svoj posao, i naša lista je proglašena - rekao je Vesić.

Kako je kazao, lista je imala sve što je potrebno i proglašena je.

- Kada je reč o sudijama Upravnog suda, oni su svi izabrani u reformi kojom je rukovodio Dušan Petrović i Snežana Malović. Uvereni smo da ćemo pobediti u Šapcu, i nećemo se žaliti na listu Nebojše Zelenovića - rekao je Vesić, koji je istakao da su propusti na Zelenovićevoj listi bili i potpisi, ali i rodna ravnopravnost.

Zelenović je rekao da su politika koju njegova stranka vodi u Šapcu, i ona koju vodi SNS, "dva različita sveta".

Tvrdi da se politika SNS zasniva na laži i nasilju, kao i da su bili spremni na sve samo da njihova lista bude prva na listiću.

Zelenović kaže da je SNS za svoju listu napravila dve greške i to što nije dostavila saglasnost Aleksandra Vučića da nosi njegovo ime, kao i da su notari više od 400 puta napravili grešku sa overom potpisa.

Gradonačelnik Šapca kaže da je za sada proglašena lista na čijem je čelu, i da je trenutno broj tri na listiću, ali da ne može da tvrdi sta će se dalje dešavati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.