Verbalni sukob i guranje funkcionera i pristalica SNS i SzS na Trgu republike

Izvor: NoviMagazin.rs, 31.Avg.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verbalni sukob i guranje funkcionera i pristalica SNS i SzS na Trgu republike

Na rekonstruisanom Trgu republike koji je danas otvoren sukobili su se predstavnici i pristalice Saveza za Srbiju i Srpske napredne stranke. Do verbalnog okršaja, guranja i umalo opšte tuče došlo je pošto su na razdaljini od nekoliko metara zakazani događaji jedne i druge grupacije.

Predstavnici Saveza za Srbiju - funkcioner Narodne stranke Nikola Jovanović i funkcioner Stranke slobode i pravde i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać na trgu su imali performans >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kojim su želeli da ukažu na predugu i preskupu rekonstruciju trga, dok su predstavnici gradske vlasti i SNS došli na početak Knez Mihailove da pohvale radove i otvore novu gradsku saobraćajnu liniju koja će se kretati pešačkom zonom.

Kada su gradski čelnici krenuli u vožnju električnim mini busom sreli su predstavnika Saveza za Srbiju.

Funkcioner Narodne stranke Nikola Jovanović je prišao da se pozdravi sa predsednikom Skupštine Beograda Nikolom Nikodijevićem i drugim gradskim funkcionerima, ali mini bus se zaustavio samo na kratko i nastavio vožnju što je doživljeno kao bežanje pa je krenulo dobacivanje i guranje sa onima koji su bili van mini busa, a među kojima je bio i odbornik SNS Nemanja Joksimović.

Sukobljeni su se gurali, psovali i dobacivali jedni drugima i duž Čika Ljubine ulice, a u više navrata je skoro pa došlo do ozbiljne tuče.

Međutim okupljeni su se ipak posle izvesnog vremena razišli.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verbalni sukob i guranje funkcionera i pristalica SNS i SZS na Trgu republike

Izvor: Danas, 31.Avg.2019

Na rekonstruisanom Trgu republike koji je danas otvoren sukobili su se predstavnici i pristalice Saveza za Srbiju i Srpske napredne stranke. Članak Verbalni sukob i guranje funkcionera i pristalica SNS i SZS na Trgu republike se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.