VUČIĆ DANAS SA MINISTRIMA IZ SNS-a! Važan sastanak tačno u 12 i 15

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2023, 10:22

VUČIĆ DANAS SA MINISTRIMA IZ SNS-a! Važan sastanak tačno u 12 i 15

Ministri iz SNS danas s predsednikom Vučićem

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas da ministri iz Srpske napredne stranke (SNS) imaju danas u 12.15 sastanak sa predsednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem.

- Imali smo juče sastanak sa premijerkom Anom Brnabić, bili smo jako negativno reagovali na određena dešava u Skupštini Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (tokom sednice o Kosovu i Metohiji) - rekao je Momirović za Radio televiziju Srbije.

On je naglasio da se Vučić borio za narod na Kosovu, i dodao da će u narednom periodu biti reči da li je ta politika imala adekvatnu podršku.

Kako su mediji javili juče, pozivajući se na nezvanična saznanja, Vučić je na sastanku vrha SNS rekao da je ta stranka na zasedanju Skupštine Srbije bila usamljena u odbrani državnih interesa.

- Veoma sam razočaran ponašanjem socijalista, koji su bili negde između, želeći da se dodvore svima - rekao je takođe Vučić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić se danas u 12 i 15 sastaje s ministrima iz SNS

Izvor: Danas, 07.Feb.2023

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović izjavio je za RTS da ministri iz Srpske napredne stranke imaju danas u 12 i 15  sati sastanak sa predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem

Nastavak na Danas...

Važan sastanak u podne, Vučić na razgovoru sa ministrima iz redova SNS

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Feb.2023

BEOGRAD – Ministri u Vladi Srbije iz redova SNS razgovaraće sa predsednikom Vučićem na sastanku koji počinje u 12:15h. Ministri Vlade Srbije iz Srpske napredne stranke (SNS) sastaju se danas u 12.15 sa predsednikom Srbije i SNS Aleksandrom Vučićem. To je potvrdio i ministar unutrašnje i spoljne...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.