Ušao u politiku sa 74.000 evra, a potom napravio 25 miliona JOVIČIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO ĐILASA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ušao u politiku sa 74.000 evra, a potom napravio 25 miliona" JOVIČIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO ĐILASA

Jovičić je podsetio da je Đilas u politiku ušao sa 74.000 evra, a da danas prijavljuje imovinu u vrednosti od 25 miliona evra. 

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Jovičić smatra da je izjava nekadašnjeg gradonačelnika Beograda i lidera SSP-a Dragana Đilasa da je danas siromašniji nego kada je ušao u politiku "licemerna i čista laž".

Jovičić je svoje tvrdnje potkrepio podacima sa češkog APR-a.

- Đilas je imao tri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << firme u Češkoj, a prema privrednom registru Češke, dve od tri firme, "Krokus" i "Linea" su likvidirane i nisu imale nikada nikakve promete. Treća firma "MD Internacional" za poslednjih pet godina poslovanja u Češkoj zaradila je 74.000 evra - naglasio je Jovičić.

Đilas je prema njegovim rečima u politiku ušao sa 74.000 evra, a onda, kako kaže Jovičić, kada se učlanio u DS, pa postao direktor Narodne kancelarije tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, zatim ministar za Nacionalni investicioni plan i na kraju gradonačelnik Beograda, uspeo da napravi lično bogatstvo od 25 miliona evra i to je ono što je sam prijavio.

- Đilas je uz pomoć poluga vlasti i moći za to vreme od 74.000 evra napravio 25 miliona, više od 1.600 kvadrata i promet za njegovu firmu iz Beograda "Dajrekt medija" od 500 miliona - rekao je Jovičić.

On smatra da Đilas hoće da se vrati u politiku samo zarad ličnog interesa, da bi kontrolisao medije, da preprodaje i trguje sekundama, ne misleći nijednog trenutka na interes građana.

- Građani to dobro znaju i ne žele neodgovorne, bahate i osione političare koji za 10 godina u Češkoj naprave 74.000 evra, a dođu u Srbiju, opljačkaju narod i svoje bogatstvo uvećaju na 25 miliona - zaključio je Jovičić.

Pogledajte rezultate

ČUDESNA VODA Znate li zašto je more slano? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jovičić: Đilas nije bio bogatiji pre politike, kao što tvrdi

Izvor: Blic, 12.Jul.2019

Član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić izjavio je danas da je izjava bivšeg gradonačelkina Beograda Dragana Djilasa, kako je "danas siromašniji nego kada je ušao u politiku", licemerna „i čista laž“ i dodao da je Djilasov profit pre ulaska u politiku bio 74.000 evra, a nakon izlaska iz...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.