Ubedljiva pobeda SNS na izborima u dve MZ u Kosjeriću

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiva pobeda SNS na izborima u dve MZ u Kosjeriću

Ogromna podrška građana

Na izborima za članove saveta mesnih zajednica Tubići i Makovište u Kosjericu, lista kandidata Srpske napredne stranke je u obe mesne zajednice osvojila svih devet mandata, uz ogromnu podršku građana, saopštila je večeras SNS.

U MZ Tubići podršku listi SNS dalo je 54,48 posto građana, a u Makovištu 57,11 odsto.

Predsednik opštine Kosjerić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žarko Ðokić rekao je, kaže se u saopštenju, da je ovo dokaz da građani Kosjerića razumeju šta za njihovu budućnost znači Koridor 11 koji nam je sve bliže, sta znači rekonstrukcija pruge Beograd-Bar i mnogi drugi projekti koji u Kosjerić vraćaju bolji život.

- Građani Kosjerića prepoznaju stalni napredak države na svim poljima - naveo je Ðokić.

Narodni poslanik i član IO SNS Krsto Janjušević, u saopštenju ističe da je ubedljiva pobeda kandidata sa liste Srpske napredne stranke uz veliku izlaznost, pokazuje da politika rada, napretka i stalne borbe za pristojnu Srbiju, ne može biti bojkotovana već samo ubedljivo podržana od građana.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.