Izvor: Blic, 26.Okt.2021, 18:23

(UŽIVO) ZAVRŠEN SASTANAK SNS I SPS Vučić: "Dogovorili smo kako posle izbora da delujemo zajednički" (VIDEO)

- Razgovarali smo o politici koju treba da vodimo i kako bi Srbija trebalo da izgleda uz analizu svega što smo radili u prethodnom periodu. Govorili smo o formiranju stalne radne grupe između dve političke partije koje bi trebalo da rade na usaglašavanju i koordinaciji svih političkih procesa. Takođe, dogovorili smo pripremu političkog sporazuma za budućnost i kako posle izbora da delujemo zajednički - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka SNS sa SPS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić posle sastanka sa Dačićem: Dogovorili smo formiranje stalne radne grupe

Izvor: RTS, 26.Okt.2021

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, nakon sastanka sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije, istakao je da je dogovoreno formiranje stalne radne grupe za usaglašavanje svih daljih akcija u predizbornom procesu, ali i pripremu političkog sporazuma o delovanju posle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.