SNS danas obeležava slavu: Žene su stub svake porodice i stub SNS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 12:51

SNS danas obeležava slavu: Žene su stub svake porodice i stub SNS (VIDEO)

Svеčani čin lomljеnja slavskog kolača obavio sе u 12 časova

Srpska naprеdna stranka obeležila je stranačku slavu, Svеtu Pеtku, danas 27.10.2020. godinе.

Svеčani čin lomljеnja slavskog kolača obavio sе u 12 časova, u prostorijama cеntralе Strankе, u ulici Palmira Toljatija 5/3.

Obeležavanju slave u prostorijama stranke prisustvovali su najviši funkcioneri SNS-a. Krsna slava Srpskе naprеdnе strankе se slavi i u ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradovima Srbije.

- Trenutak u kome obeležavamo našu stranačku slavu je takav da moramo da vodimo računa, o svemzu onome što u svakodnevnom životu je najvažnije, a to su život i zdravlje. Kako kažu ljudi sve dođe na svoje. Pa nije ni slučajno što je svetka Petka naša stranačka slava. Posle dvanaest godina od našeg osnivanja, baš svetka Petka koja je zaštitnica porodice, žena, dolazimo u situaciju da branimo ono što je nama najsvetije, a to je naša porodica i naše zdravlje.

Nedimović je naglasio da situacija sa koronom nije dozvolila da proslavi slave prisustvuje više ljudi.

- Nas danas nema puno, bilo bi nas mnogo više, ali vodeći računa o onome što nam je sve preporučio štab koji kontroliše zdravstveno stanje stanovništva, mi smo tako danas upriličili našu slavu. Nemojte mi zameriti dragi saborci što nas nije više jer zdravlje je nabitnije. I hvala vam što ste svi razumeli potrebu da vas sačuvamo i naše porodice. Žene kao stub svake porodice su stub SNS, to je pokazala godina iza nas, o tome je govorio naš predsednik nekoliko puta. Žene su te koje prepoznaju stabilnost, sigurnost i pravac u kojem svi treba da se krećemo kao društvo i nema sumnje da je danas sveta Petka oličenje svega toga. Da ste nam pričali prošle godine da će ovakve okolnosti da budu ove godine, verovatno bi rekli da izmišljaju - rekao je Nedimović.

On je podvukao da je čuvanje zdravlja postalo najbitnije za društvo.

- Hteo bih da se zahvalim svim ovim ljudima i sa moje leve i sa moje desne strane, koji su dali sebe bez obzira na kom nivou upravljanja se nalaze. Nema sumnje da je naša stranka najodgovornija stranka, da sačuva našu Srbiju, i da bude još bolja nego što je bila. A rezultati koji govore u prilog tome da smo ojačali, da smo postali još bolji i to sve zahvaljujući Aleksandru Vučiću i SNS. Hvala svima koji su tu, hvala svima onima koji nisu tu. Nebo je granica. Čestitao bih svim članovima slavu, svim građanima isto kao i predsedniku Srbije. Moramo da čuvamo zemlju, hvala svetoj Petki. Svi moramo da budemo zajedno da bi smo sačuvali našu Srbiju, i živela naša Srbija - rekao je Nedimović.

Slavsku sveću upalio je domaćin slave Branislav Nedimović član predsedništva SNS-a.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.