UDARNA VEST! NEBOJŠA STEFANOVIĆ PONUDIO OSTAVKU! HITAN sastanak u VRHU SNS-a!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2018, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARNA VEST! NEBOJŠA STEFANOVIĆ PONUDIO OSTAVKU! HITAN sastanak u VRHU SNS-a!

Ministar policije Nebojša Stefanović ponudio je ostavku na ovu funkciju premijerki Ani Brnabić i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, saznaju mediji.

Stefanović je, kako mediji prenose, ostavku ponudio jer mu je rečeno da ne hapsi Đilasove i Boškove huligane koji su danas upali u stanicu policije u Lučanima i maltretirali i vređali pripadnike policije.

Takođe, u toku je sastanak u vrhu SNS-a na kojem se raspravlja o stanju u Lučanima, ali i o ponuđenoj ostavci ministra Stefanovića.

BONUS VIDEO: Ovo su NAJOPASNIJI avioni današnjice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SASTANAK U SEDIŠTU SNS-A Stefanović ponudio ostavku zbog situacije u Lučanima

Izvor: Blic, 16.Dec.2018

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ponudio je večeras ostavku na tu funkciju premijerki Ani Brnabić i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.