U izbornoj trci u Trgovištu za sada samo naprednjaci i radikali

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jun.2020, 11:51

U izbornoj trci u Trgovištu za sada samo naprednjaci i radikali

Radikali iz Trgovišta predali su jutros svoju listu za odbornike koji će se birati 21. juna. Izborna lista “dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka” trebalo bi da bude druga na listiću za izbor odbornika u Skupštini opštine Trgovište.

Nosilac liste koju je podržalo 230 ljudi je Miodrag Popović, a na njoj je 20 kandidata >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za lokalne odbornike.

Do sada je Opštinska izborna komisija u Trgovištu proglasila samo listu “Aleksandar Vučić - Za našu decu” čiji je nosilac predsednik Opštine Nenad Krstić.

Izbori u Trgovištu će proći bez Saveza za Srbiju koji je jedina opoziciona grupacija u Trgovištu, koju čine stranke Zajedno za Srbiju, Narodna i Demokratska stranka.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Vlasotincu radikali na šestom mestu na glasačkom listiću

Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2020, 09:00

VLASOTINCE..U prevečerje poslednjeg dana za predaju listi za predstojeće izbore u Vlasotincu je pod rednim brojem 6.prijavljena lista ,,Srpska radikalna stranka – dr. Vojislav Šešelj”...Kako nas je obavestio Aleksandar Jović, predsednik Opštinske izborne komisije, komisiji su na uvid predstavnici...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.