Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2021, 09:15

U Lebanu SNS izglasao nepoverenje Stefanoviću i direktoru NSZ u Leskovcu, traže i isključenje bivšeg direktora Turističke organizacije

LEBANE

Opštinski odbor SNS u Lebanu doneo je odluku o nepoverenju ministru odbrane i visokom funkcioneru te stranke Nebojši Stefanoviću i zatražio je da on bude smenjen sa svih funkcija i isključen iz stranke, saznaje JUGpress.

Jednoglasnu odluku (od 42 člana sastanku prisustvovalo 40 ) doneli su u vezi sa bivšim direktorom Turističke organizacije Bojanom Jovićem za koga je zatraženo da bude isključen iz stranke.

Članovi Opštinkog odbora SNS >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Lebanu zatražili su i smenu sa te pozicije i direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu Dejana Stankovića zbog, kako navode naši izvori “nesaradnje”.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Medvedji izglasali nepoverenje Stefanoviću i Zoranu Stankoviću

Izvor: JUGpress.com, 18.Maj.2021

MEDVEDJA..Opštinski odbor SNS u Medvedji izglasao je nepoverenje ministru odbrane i visokom funkcioneru SNS Nebojši Stefanoviću i zatražio njegovu smenu sa svih funkcija...Ovaj odbor zatražio je i smenu predsednika Koordinacionog tela za opštine Bujanovac, Preševo i Medvedju Zorana Stankovića,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.