U Kuršumliji večeras održani peti po redu protesti protiv aktuelne vlasti

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jan.2019, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kuršumliji večeras održani peti po redu protesti protiv aktuelne vlasti

Protest građana nezadovoljnih aktuelnom vlašću održan je večeras u Kuršumliji, a učesnici su najavili da od takvih okupljanja neće odustati dok se ne ispune svi njihovi zahtevi među kojima je najvažniji smena Srpske napredne stranke sa vlasti u toj opštini.

Okupljeni su ponovili da će blokirati magistralni put Niš - Priština na administrativnom prelazu Merdare, ukoliko zahtevi ne budu ispunjeni.

"Ovo večeras je bilo veličanstveno i do sada i najmasovnije >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << okupljanje građana koji nam se iz dana u dan sve više pridružuju pokazujući da se više ne boje ucena i pretnji", rekao je jedan od organizatora protesta agenciji Beta.

Građani su duvali u pištaljke i nosili transparente na kojima je pisalo "Ovo nije politika ovo je naš stvarni život", "Odneće vas mutna Toplica", a potom prošetali do takozvane nepostojeće konfekcije "7 juli".

Protesti u Kuršumliji počeli su nakon beogradskog protesta "Stop krvavim košuljama" kao podrška građanima Beograda koji više od mesec dana šetaju svake subote pod sloganom "Jedan od pet miliona" tražeći smenu aktuelne SNS vlasti i Aleksandra Vučića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.