Tajkunski plaćenici hoće da destabilizuju Srbiju Vujović osudila napad na Vučićevu porodicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tajkunski plaćenici hoće da destabilizuju Srbiju" Vujović osudila napad na Vučićevu porodicu

Irena Vujović, članica Predsedništva SNS, najoštrije je osudila, kako kaže, sramne napade na članove porodice predsednika Aleksandra Vučića koji su, konstatuje, sve učestaliji i žešći.

- U trenucima kada se predsednik Vučić snažno, delotvorno i odgovorno bori za budućnost Srbije nekakvi kvazi novinari i plaćenici na listama tajkuna koji su opljačkali ovu zemlju, režiraju i plasiraju laži i uvrede na račun njegove porodice - saopštila je Vujević. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naglašava da je nedopustivo optuživanje bilo koga bez argumenata.

- Nedopustivo je da se bilo čija porodica zloupotrebljava zarad političke borbe - navela je Vujović uz ocenu da je cilj takvih neosnovanih i orkestriranih napada još jedan pokušaj destabilizacije Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reagovanja na naslovnicu NIN-a

Izvor: RTS, 25.Apr.2019

Povodom teksta u najnovijem broju NIN-a o bratu predsednika Vučića, pod naslovom "Veliki brat", reagovali su ministar Aleksandar Vulin, poslanik Igor Bečić i članica Predsedništva SNS-a Irena Vujović. . Ministar odbrane...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.