TEPIĆ POZIVA NA UBISTVO VUČIĆA Đorđević ukazao na nemoć opozicije i njeno bolesno viđenje demokratije

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 22:29

"TEPIĆ POZIVA NA UBISTVO VUČIĆA" Đorđević ukazao na nemoć opozicije i njeno bolesno viđenje demokratije

Član predsedništva SNS-a je rekao da neki predstavnici opozicije ne mrze samo predsednika i SNS, već i srpski narod i Srbiju.

Član predsedništva SNS-a Zoran Đorđević pozvao je još jednom policiju da odmah reaguje povodom izjave koja nije ništa drugo do poziva na ubistvo predsednika Aleksandra Vučića, a koji je uputila Marinika Tepić putem svog Tviter naloga.

Tepić u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavi navela "Neodoljivo podsećanje na Rumuniju '89. Od diktature do diktature. Od Aleksandra do Aleksandra".

Povodom njene objave Đorđević je naveo da je nedopustivo da pristalice Dragana Đilasa koje govore da Vučić treba da doživi isto što i Čaušesku, nije mesto nigde drugde nego u zatvoru i pozivaju na egzekuciju.

- Nemoćna svojim neznanjem, svojom glupošću i prilikom koju imala na izborima, poziva na linč i ubistvo. To je njihovo viđenje demokratije, ali narod je odlučio drugačije, izabrao je onog u koga ima najviše poverenja i koga nikada nije slagao, to je Aleksandar Vučić. Pošto sada znaju da nemaju šanse da na fer način, demokratski dođu do vlasti, oni pozivaju na ubistvo. Oni ne mrze samo predsednika i SNS, već i naš narod i Srbiju. To se danas u Srbiji, zemlji perspektive, nikada neće dogoditi - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.