SzS promoviše i raspiruje nasilje

Izvor: B92, 21.Jan.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SzS promoviše i raspiruje nasilje"

Beograd -- Lideri SzS - Đilas, Jeremić, Obradović i "novopečeni političar" Trifunović, raspiruju i pomovišu nasilje u javnom životu, izjavila je Biljana Popović Ivković.

Funkcionerka te stranke navela je da SNS najoštrije osuđuje svaki akt nasilja, bilo da je ono verbalno ili fizičko, i poziva sve aktere društva da reaguju, da ne ćute, da osude govor mržnje i raspirivanje nasilja.

"Oni svakodnevno vređaju, prete i omalovažavaju i to pre svega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žene", rekla je ona na konferenciji za medije.

Kako je rekla, SNS ima nultu toleranciju prema nasilju bilo koje vrste, a posebno prema ženama i deci.

Prema njenim rečima, nasilje se danas minimizira i to je nedopustivo, bilo da je verbalno, fizičko, psihološko.

"Moramo da se borimo, jer svako nasilje rađa novo nasilje", rekla je ona.

Navela je da je SNS po tom pitanju u prethodnom periodu uradio dosta, podsetivši na to da je po hitnom postupku donet Zakon protiv nasilja u porodici, jer sve više ima baš ženskih žrtava.

To je, kako je rekla, inicirao tadašnji premijer, a sada predsednik Aleksandar Vučić.

SNS najoštrije osuđuje svaki akt nasilja, bilo verbalno i fizičko, i poziva sve aktere društva da reaguju, da ne ćute , da osude govor mržnje i raspirivanje nasilja.

"Na žalost u društvu danas imamo promociju i raspirivanje nasilja. Oni koji ga raspiruju su pre svega lideri Saveza za Srbiju", rekla je ona.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Đilas, Jeremić i Obradović promovišu i raspiruju nasilje!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2019

"Moramo da se borimo, jer svako nasilje rađa novo nasilje"..Lideri Saveza sa Srbiju - Ðilas, Jeremić, Obradović i "novopečeni političar" Trifunović, raspiruju i promovišu nasilje u javnom životu, izjavila je danas funkcioner SNS Biljana Popović Ivković..- SNS najoštrije osuđuje svaki akt...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Popović Ivković: SZS promoviše i raspiruje nasilje

Izvor: RTS, 21.Jan.2019

Lideri Saveza sa Srbiju – Đilas, Jeremić, Obradović i "novopečeni političar" Trifunović, raspiruju i pomovišu nasilje u javnom životu, izjavila je funkcionerka SNS Biljana Popović Ivković. . SNS najoštrije osuđuje...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.