Svi pričaju o “policijskoj” mesnoj kancelariji, a šta je Vacić govorio u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi pričaju o “policijskoj” mesnoj kancelariji, a šta je Vacić govorio u Nišu

Poruke Miše Vacića iz Niša i okoline ostale su u senci afere oko prostora u kojem su osnovali Pantelejski odbor, mesne kancelarije tik uz policijsku. Srpska desnica pravdala je u Nišu neuspehe SNS-a "žutima" koji su u krvotoku države, širila je homofobiju i šovinizam i pozivala na obnovu Dušanovog carstva, čuje se na snimcima sa skupa.

Ekstremna desnica u krstarenju Srbijom ostavlja tragove govora mržnje koje za sada ispituje vranjsko Tužilaštvo - u Bujanovcu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se govorilo o proterivanju nepodobnih. U Šapcu pretnje davljenjem političkih neistomišljenika, a u Svrljigu isterivanjem "žutih" iz institucija.

U ponedeljak je lider Srpske desnice gostovao u Nišu, i to u Panteleju, Medijani i Donjoj Toponici, i tu objasnio zašto su mu problem demokrate, iako su naprednjaci 7 godina na vlasti.

Vacić ima zamišljenu sliku državnog birokrate koji koči razvoj sela - nikad nije bio na selu, otac mu je pobegao sa sela, misli da seljaci imaju rogove, voli da živi na Vračaru, pije kafu i glasa za DS.

U državnom aparatu su ljudi iz prethodnog režima, jer su tada primljeni i ostali za stalno. To je jedan parazitski sistem koji jede državu iznutra. Zato ovi i kad pokušaju da učine nešto za građane sam sistem ih koči jer imaju žutu podmornicu koja pliva kroz državne uprave i jede ih. Zato moramo da uđemo u institucije jer nećemo imati problem da se obračunamo sa njima - poručio je Vacić.

Priča o dubokoj državi koja guši vlast mantra je i američke pro-Tramp desnice, a u srpskoj političkoj areni koriste je stranke koje nisu na vlasti, ali napadaju isključivo opoziciju.

Manir desnice jeste i homofobija, pa je Vacić svoje izlaganje pred građanima Donje Toponice začinio i takvim rečima.

Naš program je - ne da se šetaju pe**ri centrom Beograda, već da srpski seljak ore svoju njivu - naveo je Vacić.

Inače, do sada nije zabeleženo da su homoseksualci sprečavali poljoprivredne radove u Srbiji.

Desničarski pir u Toponici donjoj upotpunio je bivši telohranitelj generala Ratka Mladića i aktuelni funkcioner Srpske desnice Branislav Puhalo.

Srbija je uvek branila svoju teritoriju, počev od Turaka, Austrougara, Nemaca i ovih zadnjih - takozvane naše braće Hrvata i muslimana koji su nam vekovni neprijatelji - rekao je Puhalo.

Zato najavljuje misiju Srpske desnice - ujedinjenje srpskih zemalja kao u vreme Dušanovog carstva.

Podsetimo, Dušanovo je bilo carstvo Srba, Grka i Arbanasa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.