Šutanovac: U Srbiji danas bolje žive samo članovi SNS-a

Izvor: N1 televizija, 23.Sep.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: U Srbiji danas bolje žive samo članovi SNS-a

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac rekao je u Nišu da su pre 17 godina, 24. septembra, građani Srbije srušili brutalni režim Slobodana Miloševića i da će tako zajedničkim snagama režim Srpske napredne stranke "poslati na smetlište istorije".

Šutanovac je rekao da "nema osobe koja u današnjoj Srbiji živi bolje, a da nije iz Srpske napredne stranke", saopštio je DS.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Naprednjaci su jedino rešili svoje egzistencijalne probleme, ali nema ništa od njihovih praznih obećanja iz 2012. godine o kanalima do Soluna, o fabrikama čipova, jeftinim stanovima i struji, većem broju radnih mesta", rekao je Šutanovac.

Govoreći o stanju u opoziciji, Šutanovac je rekao da na srpskoj opozicionoj sceni ne fale sujeta i ego, kao ni želja da neko bude prvi, već neophodna rešenja za građane.

On je dodao da DS nudi više od 40 "konkretnih rešenja kako bi život u Srbiji mogao odmah da se promeni na bolje".

Građanima se se obratili i general u penziji i predsednik Odbora za Odbranu DS Sreto Malinović i potpredsednik DS Branislav Lečić.

Lečić je rekao da ovo više nije politika, već pitanje opstanka.

"Naprednjaci su došli na vlast sa parolama protiv korupcije a sada je celo društvo korumpirano. Niko više ne razmišlja o egzistenciji bez da ima vezu koja će mu pomoći, od lekara preko policajaca do svih drugih," rekao je Lečić.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: U Srbiji danas žive bolje samo članovi SNS

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Sep.2017

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac rekao je danas u Nišu da su pre 17 godina, 24. septembra, građani Srbije srušili brutalni režim Slobodana Miloševića i da će tako zajedničkim snagama režim Srpske napredne stranke "poslati na smetlište istorije"...Šutanovac je rekao da...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.