Izvor: Glas javnosti, 11.Feb.2013, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Prvo istraga o Dačiću i Šariću, pa odluka o vladi

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je da mandat ove vlade nije nužno povezan s rezultatima istrage o susretima premijera Ivice Dacića sa članovima narko-klana Darka Šarića, ali da će na osnovu istrage, zasnovane na dokazima o onome što se dogodilo, SNS moći da formira svoj stav i odluči šta dalje.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odluka SNS-a posle istrage

Izvor: RTS, 11.Feb.2013

Mandat Vlade nije nužno vezan s rezultatima istrage o susretima premijera Ivice Dačića i članova narko klana Darka Šarića, kaže predsednik Skupštine Nebojša Stefanović, dodajući da će na osnovu istrage SNS moći da formira stav i odluči o daljim potezima...Predsednik Skupštine Srbije i...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.