Stefanović: Lideri SzS ne odlučuju koga će zvati tužilaštvo

Izvor: RTS, 24.Jun.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Lideri SzS ne odlučuju koga će zvati tužilaštvo

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i ministar policije Nebojša Stefanović ocenio je danas da je skandalozno da lideri Saveza za Srbiju odlučuju koga će tužilaštvo zvati na razgovor.
Nebojša Stefanović je rekao da je skandalozno što poplave u Beogradu, posle obilnih padavina, na bilo koji način komentarišu ljudu iz SzS >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji, kako kaže, nisu uložili nijedan dinar u kanalizacione stanice, navodi se u pisanoj izjavi Stefanovića.
Stefanović je rekao da je "za razliku od njihove nebrige" u proteklih pet godina za to odvojeno 422 miliona dinara, istakao je Stefanović.
"Drže pridike oni koji se nisu ni potrudili da, tokom svoje vlasti, izgrade neki nasip, efikasniji sistem za prečišćavanje vode, koji nisu makar neki kilometar kanalizacione ili vodovodne mreže izradili u naseljima čija imena nisu ni znali, a kamoli da su ih nekad obišli. Umesto toga ugrađivali su preskupe kontejnere", naglasio je Stefanović.
Stefanović je naveo da je "njihove katrastrofalne poteze, kada je reč u kosovskoj politici, teško je i pobrojati" i pomenuo postavljanja granica na Jarinju i Brnjaku, izmeštanja pregovora iz Ujedinjenih nacija pod okrilje Evropske unije, do pitanja Međunarodnom sudu pravde koje je pokrenulo talas novih priznanja.
"Đilas, Jeremić, Tadić, Obradović ne mogu da shvate da postoji neko, poput Aleksandra Vučića, koji se bori isključivo za narod, za razliku od lidera SzS koje zanima samo novac građana i matematička formula najbržeg prebacivanja tih para u njihove novčanike", zaključio je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Dinar

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.