Izvor: Danas, 21.Jun.2022, 17:47

Stefanović: Đukanović istovremeno u ulozi advokata, tužioca i medijskog uposlenika

"Vladimir Đukanović (funkcioner SNS i advokat Dijane Hrkalović, prim. aut.) je jedan deo medijske i političke hobotnice koja plasira ovakve laži. On se u isto vreme nalazi i u ulozi advokata, i u ulozi tužioca, i u ulozi medijskog uposlenika, nalazi se u svim ulogama", rekao je ministar odbrane Nebojša Stefanović u svom video obraćanju povodom optužbi koje je na njegov račun iznela bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović, koju Đukanović zastupa na sudu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

VIŠE TUŽILAŠTVO PROVERAVA NAVODE DIJANE HRKALOVIĆ "Njene izjave zahtevaju proveru, nisu relevantne za pokretanje postupka"

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 10:48

Bivša državna sekretarka u izjavi koju je dala za medije iznela je optužbe na račun Milenkovića, tvrdeći između ostalog, da je učestvovao u "montiranju afere Jovanjica"...Više javno tužilaštvo u Beogradu je u ponedeljak, 20. juna, po službenoj dužnosti naložilo Sektoru unutrašnje kontrole...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.