Spot SNS o „tajkunskim“ protestima iznad zakona

Izvor: Danas, 05.Feb.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spot SNS o „tajkunskim“ protestima iznad zakona

Delovi spota SNS-a, u kojem se ismevaju ne samo lideri opozicije već i ljudi koji učestvuju u građanskim protestima širom Srbije, nesmetano će moći da se emituju na televizijama kao pokrivalice u prilozima ili vestima. Članak Spot SNS o „tajkunskim“ protestima iznad zakona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zekić: Delovi spota SNS moći će da se emituju na televiziji

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Feb.2019

Članica Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić izjavila je da će delovi spota Srpske napredne stranke (SNS) o opoziciji i protestima nesmetano moći da se emituju na televizijama i pokrivalicama u prilozima ili vestima..."REM bi svakako reagovao u slučaju da je takav ili...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.