Skupština slobodne Srbije: Nova Vlada nekompetentna i podanička

Izvor: Beta, 29.Okt.2020, 12:03

Skupština slobodne Srbije: Nova Vlada nekompetentna i podanička

Skupština slobodne Srbije ocenila je danas, na osnovu personalnih rešenja, da će nova Vlada biti Vlada kontinuiteta u kriminalnim aferama, odsustvu kompetencija i podaničkom odnosu prema predsedniku Srpske napredne stranke (SNS)."Iako je jasno da vladanje oročeno na svega nešto više od godinu dana ne može imati velikog značaja za život i politička kretanja u Srbiji, Skupština slobodne Srbije smatra da je važno reći da nova kadrovska rešenja pokazuju šarlatanski odnos vladajuće stranke prema profesionalizmu i stručnosti", navodi se u saopštenju.Ta organizacija je ocenila da su rešenja za sve članove Vlade izuzetno loša, čak i katastrofalna, ali da instaliranje nestručnih pojedinaca u resore prosvete i zaštite životne sredine vodi dodatnoj degradaciji razumevanja koliko su obrazovanje i ekologija značajni za društvo."Izborom Branka Ružića na mesto ministra za obrazovanje, nauku i tehnološki razvoj poniženi su djaci, roditelji, učitelji, nastavnici, asistenti, profesori, naučnici i svi gradjani Srbije... Na mesto ministarke za zaštitu životne sredine postavljena je Irena Vujović, osoba poznata po vernosti SNS i po fotografijama na kojima je oskudno obučena. U skladu sa trendom kadriranja na državničke funkcije u poslednjih devet godina, nju je očigledno za ministarsko mesto opredelilo školovanje na univerzitetu Megatrend, s obzirom da druge razloge nismo uspeli da pronadjemo", dodaje ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Skupština slobodne Srbije: Nova Vlada nekompetentna i podanička

Izvor: Danas, 29.Okt.2020

Skupština slobodne Srbije ocenila je danas, na osnovu personalnih rešenja, da će nova Vlada biti Vlada kontinuiteta u kriminalnim aferama, odsustvu kompetencija i podaničkom odnosu prema predsedniku Srpske napredne stranke (SNS).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.