Završena sednica Predsedništva SNS FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 20.Okt.2020, 16:50

Završena sednica Predsedništva SNS FOTO/VIDEO

Beograd -- Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) završena je nakon 18 časova u sedištu te stranke na Novom Beogradu.

Na sednici je razmatran predlog mandatarke Ane Brnabić za sastav buduće Vlade Srbije.

Predsednika Srbije i SNS Aleksandar Vučić i mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić stigli su u sedište stranke pre početka sednice.

U prostorije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naprednjaka u Novom Beogradu došli su među prvima Branislav Nedimović, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, Aleksandar Martinović, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković.

Takođe, došli su i direktor Koridora Srbije Zoran Babić, Zlatibor Lončar, Maja Gojković, Jadranka Joksimović, Goran Knežević, Marko Ðurić, Nela Kuburović, Goran Vesić, Biljana Popović Ivković, Siniša Mali, Zorana Mihajlović, Marija Obradović...

Ispred sedišta naprednjaka je veliki broj medijskih ekipa, ali niko od pristiglih funkcionera nije im se obratio.

Očekuje se da će na sednici Predsedništva mandatarka Ana Brnabić izneti predlog sastava vlade, nakon čega će se javnosti obratiti predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić.

Lider naprednjaka će nakon sednice Predsedništva SNS preneti stav te stranke i njenog rukovodstva o predlogu mandatarke za sastav nove vlade.

Očekuje se da će se predsednik Vučić obratiti oko 18 sati.

Prema Tanjugovim informacijama, predsednik Vučić govoriće o još nekim aktuelnim temama, a pre svega, o borbi protiv organizovanog kriminala i mafije, koju je u ponedeljak najavio kao jedan od prioriteta države na unutrašnjem planu, u narednom periodu.

Vučić se ranije danas sastao a predsednikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem i liderom SPS Ivicom Dačićem, koji su jutros bili na konsultacijama sa mandatarkom Anom Brnabić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.