Savez za Srbiju: Reakcija na press Foruma žena SNS

Izvor: JUGpress.com, 23.Jan.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez za Srbiju: Reakcija na press Foruma žena SNS

LESKOVAC Savez za Srbiju u Leskovcu najoštrije osuđuje uvrede i govor mržnje, bez obzira sa koje strane dolazi, ali i širenje lažnih vesti u cilju političke propagande od strane tabloida i „fabrika laži“ ,koje se nazivaju medijima a koje za jedini cilj imaju nerealno senzacionailističko veličanje vladajuće oligarhije i satanizaciju svih onih koji drugačije misle. Ovim saopštenjem pozivamo predstavnice Foruma žena SNS u Leskovcu da i one osude sve one koji koriste >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uvrede i govor mržnje pa makar oni bili i ministri, državni sekretari, gradonačelnici, zamenici gradonačelnika, poslanici, predsednik Skupštine, premijer ili predsednik Republike - sve one koji su na funkcijama, a koji svoje političke neistomišljenike nazivaju „ološem“, „bagrom“, „lopovima“, „silovateljima“... Funkcija uvek ide s odgovornošću tako da su oni na funkciji uvek odgovorniji za loše stanje u odnosu na one koji to nisu, ali ni za koga nema abolicije od uvreda i govora mržnje. Pozivamo SNS u Leskovcu da zajedno osudimo pretnje i napade na sve novinare na lokalu kao i bahatost novinara privilegovanih dvorskih medija i diskriminacioni odnos najviših državnih funkcionera prema novinarima sa lokala, kako se ne bi ponovile scene sa otvaranja „Aptiva“.

Ujedno molimo i novinare ali i predstavnike SNS-a da nam pomognu da od nadležnih institucija dobijemo odgovore vezane za organizaciju odlaska na „miting dobrodošlice Putinu“ koja smo postavili u saopštenju od 17.01.2019.godine.

U Leskovcu

23.01.2019.godine

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.