Šapić zabranio skup SNS-a u Hali sportova na Novom Beogradu!

Izvor: BKTV News, 18.Okt.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić zabranio skup SNS-a u Hali sportova na Novom Beogradu!

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić zabranio je da SNS narednog vikenda u Hali sportova održi skup kojim bi bila obeležena deveta godišnjica osnivanja ove partije.

U vrhu vladajuće stranke kažu da su naprednjaci planirali da u subotu, 21. oktobra, tamo proslave rođendan. Termin je najpre dogovoren, sve je bilo u redu, a onda je Šapić, kako mediji prenose, naredio saradnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da sve otkažu.

Rekli, pa sve porekli

Predstavnici gradskog odbora SNS u ponedeljak ujutro su od direktora hale na Novom Beogradu Bojana Bovana najpre dobili potvrdu rezervacije termina, ali...

FOTO: GoogleMaps/Printscreen

"Bovan nam je oko devet sati ujutru potvrdio da je traženi termin slobodan i tražio da mu pošaljemo zvaničan dopis. Međutim, samo nekoliko sati kasnije nam je javio da je termin zauzet i "dobronamerno" nas posavetovao da neko iz samog vrha stranke pozove lično Šapića i zamoli ga za uslugu. Rekao je da "samo tako sve može biti rešeno". Pa gde to ima? Nije opština Novi Beograd Šapićeva dedovina, pa da njome raspolaže kako hoće! Hteli smo sve uredno da zakažemo, platimo po važećem cenovniku, nikakve uslove nismo postavljali", priča izvor iz SNS, zadužen za organizaciju događaja.

Vučić o uriniranju po nečijem grobu: Laži i banalna politika Milovana Brkića, on je lud!; Gde su Živkoviću i Šapiću diplome?

Kako mediji prenose, SNS-u je juče stigao dopis kojim im se odbija iznajmljivanje hale, pod izgovorom da je ona, kako se navodi, ranije rezervisana za nekakvo "beogradsko drugovanje". Reč je, inače, o događaju o kojem na zvaničnom sajtu sportskog centra juče nije bilo pomena.

"Tačno je da su nam na opštini Novi Beograd prvo rekli da je Hala sportova slobodna, a da su nam posle nekoliko sati odbili zahtev", kratko su nam rekli u SNS.

Lepo sam vam rekao

Predstavnici SNS-a juče su posetili Bovana želeći da čuju detalje o ovom slučaju, pišu beogradski mediji.

Na direktno pitanje da li im je zahtev odbijen jer nisu želeli da mole Šapića, njegov direktor je samo slegnuo ramenima i poručio: "Ja sam vam lepo rekao kako to možete da završite... "

Šapić: Ako ne budem gradonačelnik, neću biti deo vlasti!

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić juče rekao da nema pojma o celom slučaju...

"Postoji rukovodstvo Hale sportova, pa pitajte direktora. Nisam u toku i ne mešam se u rad ovog preduzeća", kaže Šapić.

Mediji: Deveti rođendan SNS-a na Tašu

Srpska napredana stranka će u subotu, ipak, na Tašu obeležeti devet godina od osnivanja, saznaje Tanjug.

U SNS ističu da će to biti skromno obeležavanje devet godina postojanja stranke.

“Prisustvovaće naši najvredniji članovi iz cele Srbije, kojima zelimo posebno da se zahvalimo za svu podršku i vredan rad u borbi za modernu, ekonomski jaku i uglednu Srbiju”, rečeno je za Tanjug u Sluzbi za informisanje SNS.

Kako navode, neće biti “nikakvih VIP zvanica, niti posebnih delova u sali, kako pišu određeni mediji”.

“Taj dan je posvećen samo članovima SNS i biće prilika da se podsetimo kako je tekao razvoj naše stranke i gde će naše članstvo moći da čuje poruke našeg predsednika Aleksandra Vučića o budućnosti i SNS i Srbije”, kažu u Službi za informisanje SNS.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.